De 10 bedste bæredygtige rejsedestinationer i verden, og hvorfor de er vigtige
Alle Artikler

De 10 bedste bæredygtige rejsedestinationer i verden, og hvorfor de er vigtige

Denne liste over ti bæredygtige rejsedestinationer er en fantastisk ressource for dem, der ønsker at udforske verden uden at bidrage til problemet.

De 10 bedste bæredygtige rejsedestinationer i verden er:

1. Maldiverne

2. Costa Rica

3. Island 4. Nicaragua 5. Bhutan 6. Sri Lanka

7. Mauritius

  • Du kan læse mere om rejser, bæredygtighed, klima på Travelgreen.dk.

8. Panama City, Panama (Centralamerika)

9. Bali, Indonesien (Sydøstasien)

10. New Zealand (Oceanien)

Hvad er bæredygtig rejse, og hvorfor betyder det noget?

Bæredygtig rejse er handlingen at rejse uden at efterlade en negativ indvirkning på miljøet og lokalsamfundene. Det er en stigende tendens, da det bliver vigtigere at beskytte vores planet og være så miljøvenlig som muligt. Dette afsnit vil undersøge, hvad bæredygtig turisme betyder, hvorfor det er vigtigt, og hvordan du kan rejse på en bæredygtig måde.

1. Vancouver, Canada

Vancouver er en by i Canada. Det er kendt for sin naturlige skønhed og bæredygtighed.

Det er et af de mest populære turistmål i Canada. Der er mange attraktioner, du kan besøge, mens du er der, herunder Stanley Park, Capilano Suspension Bridge, Grouse Mountain Skyride, VanDusen Botanical Garden og mange flere.

2. San Francisco, USA

San Francisco er en by med forskellige kulturer og pulserende kvarterer.

San Francisco er en by, der er blevet formet af de mange kulturer, der er kommet for at bo, arbejde og lege i denne smukke by.

Byen har altid været på forkant med spørgsmål om bæredygtighed og klimaændringer. Det er kendt som den grønne by, fordi det var en af de første byer, der vedtog bekendtgørelser, der krævede, at alle nye bygninger skulle være grøntcertificerede.

3. Wien, Østrig

Wien, Østrig er en by, der er kendt for sin rige historie og kultur. Det er også kendt for sin indsats for at være miljømæssigt bæredygtig.

Wien, Østrigs hovedstad, har en befolkning på 1,8 millioner mennesker. Det blev udråbt som det første FN's verdensarvssted i 1996 på grund af dets rige kulturarv.

Byen er blevet anerkendt af UNESCO som en af de mest bæredygtige byer i verden, med et eksemplarisk offentligt transportsystem og en innovativ tilgang til affaldshåndtering og vedvarende energi.

4. München, Tyskland

München er den tredje mest befolkede by i Tyskland. Det har en befolkning på 1.340.000 mennesker og er hovedstaden i Bayern.

München er en grøn by med mange parker og haver. Den Englischer Garten (den engelske have) er en af de største byhaver i Europa og dækker et areal på ca. Den engelske have er hjemsted for mere end 100 træarter, over 1000 sorter af planter og mange dyrearter. München har også vundet priser for at være en bæredygtig by, fordi den genbruger 70 % af sit spildevand, bruger geotermisk energi til at opvarme mere end 50 % af sine bygninger og har et effektivt offentligt transportsystem, der kun udleder CO2, når det bremser.

CVR-Nummer DK-374 077 39