Den komplette guide til de bedste eksterne harddiske i 2022
Alle Artikler

Den komplette guide til de bedste eksterne harddiske i 2022

Eksterne harddiske er en god måde at sikkerhedskopiere din computer på og spare plads.

Eksterne harddiske er en fantastisk måde at sikkerhedskopiere din computer på og spare plads. De kommer i forskellige størrelser, men den mest populære er den 2 TB eksterne harddisk. De fås også i andre størrelser som 1 TB, 500 GB og mere. Der er mange mærker af eksterne harddiske på markedet, så det kan være svært at vælge, hvilken der er bedst for dig. Vi har samlet en liste over de 5 bedste eksterne harddiske, som vi tror vil være bedst for 2022.

1) Seagate Backup Plus Slim 2TB bærbar ekstern harddisk – Seagate Backup Plus Slim 2TB bærbar ekstern harddisk er en prisbillig mulighed ekstern harddisk med et slankt design, der gør den nem at tage med dig, uanset hvor du går

Hvad er en ekstern harddisk, og hvordan lader den mig nemt gemme mine filer?

En ekstern harddisk er en lagerenhed, der forbindes til din computer via et USB-kabel. De bruges til at gemme og sikkerhedskopiere data.

Eksterne harddiske bruges ofte som et alternativ til online cloud storage, fordi de tilbyder et højere sikkerhedsniveau.

Hvad skal man kigge efter i en god ekstern opbevaringsenhed?

Det er vigtigt at kende forskellen mellem den eksterne harddisk og den eksterne lagerenhed. Den eksterne harddisk er et fysisk objekt, som du kan holde i hånden. Det er normalt lavet af metal eller plastik og har et kabel fastgjort til det. Den eksterne lagerenhed er en elektronisk enhed, der enten er tilsluttet en computer eller gemt på en mobilenhed som en iPad eller iPhone.

Den første ting, du vil gøre, når du leder efter en ekstern lagerenhed, er at beslutte, hvad du skal bruge den til. Hvis du har brug for at gemme store mængder data, så vil du gerne kigge efter en med høj kapacitet og hastighed, fordi disse normalt er dyrere. Hvis alt du skal bruge det til er grundlæggende fillagring, så kan en billigere løsning være at foretrække.

Det vil du også gerne

Hvor meget lagerplads har jeg brug for på min eksterne harddisk?

Der er et par faktorer, der bestemmer mængden af lagerplads, du har brug for på din eksterne harddisk. Den vigtigste faktor er den type filer, du vil gemme. For eksempel, hvis du vil gemme videoer, så skal du bruge mere lagerplads, end hvis du ville gemme billeder. En anden ting, der bestemmer størrelsen på din eksterne harddisk, er, hvor ofte du vil overføre data fra en enhed til en anden. Hvis dette sker meget, så er det bedst at få en ekstern harddisk med en højere kapacitet for at spare tid og undgå afbrydelser under overførsler.

Hvor meget lagerplads har jeg brug for på min eksterne harddisk?

Der er mange faktorer, der bestemmer mængden af lagerplads, der er nødvendig på en ekstern harddisk. Den vigtigste faktor er, hvilken slags filer der er tale om

5 vigtige ting at overveje, når du køber en ekstern harddisk, der passer til dine behov

At købe en ekstern harddisk er en stor beslutning. Der er mange faktorer at overveje, når du køber en, og det kan være svært at afgøre, hvad den bedste løsning er til dine behov.

1) Hvor meget lagerplads har du brug for?

2) Hvilken type forbindelse har harddisken?

3) Hvor meget vil du bruge?

4) Hvilken størrelse ekstern harddisk skal jeg have?

5) Hvor længe holder mine data på denne eksterne harddisk?

Sådan vælger du den perfekte bærbare lagerenhed til dine behov i 3 enkle trin

At vælge den rigtige bærbare lagerenhed er en vanskelig opgave, især hvis du ikke er teknisk kyndig. Men bare rolig, vi har dig dækket!

Følg disse tre enkle trin for at vælge den perfekte bærbare lagerenhed til dine behov:

1) Bestem, hvad du vil bruge det til. Hvis du har brug for at gemme og dele store filer på en regelmæssig basis, så vil en ekstern harddisk være mere egnet til dine behov end et USB-flashdrev.

2) Overvej, hvor ofte du har brug for at få adgang til de data, der er gemt på den. Hvis du leder efter noget, der kan bruges med enhver computer og altid er tilsluttet, så er en ekstern harddisk bedre end et USB-flashdrev.

3) Beslut hvor mange penge der er til rådighed

CVR-Nummer DK-374 077 39